Szakértői véleményekkel folytatódik a tárgyalás

2023.09.15. 16:00

Újabb tanút szólított meg a bíróság a dunaújvárosi férfi ügyében, aki meglopta, majd megmérgezte idős rokonait

Ahogy azt szerdán megírtuk a tanúk meghallgatásával folytatódott annak a dunaújvárosi férfinak a tárgyalása, aki többször, többféleképpen pénzt tulajdonított el idős rokonaitól.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Mint arról a vádirat alapján már beszámoltunk az elsőrendű vádlott látszólag segítette idős nagynénjét és annak idős férjét, de valójában kihasználta gyenge állapotukat és pénzt lopott el tőlük. Majd, hogy elkerülje a sértettek sérelmére elkövetett bűncselekmények miatti felelősségre vonást, megmérgezte őket. 

A Székesfehérvári Törvényszék szeptember 12-én meghallgatott valamennyi tanút az ügyben és ezt folytatta volna szeptember 15-én egy újabb tanú meghallgatásával és szakértői véleményekkel kiegészítve. A beidézett szakértő azonban nem jelent meg, illetve a beidézett tanú sem tudott túl sokat mondani az ügyben, így az emberölés kísérlete és más bűncselekmények ügyében tartott tárgyalást elnapolták és november 20-át jelölték ki folytatásnak. Ekkor már vélhetően sor kerül a szakértői vélemény meghallgatására, illetve a vádlott egy újabb tanú beidézését is kérte az ügyben.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!