A levendulaszedés nyomában

2024.05.27. 07:00

Hamarosan nyit a nagykarácsonyi levendulás

Hamarosan lilába borul a táj a megye déli részén. Boni Linda, a Nagykarácsonyi Tündérkert gondozója és vendéglátója elmondta, hogy a szokatlanul korán érkezett meleg időjárás miatt a virágok hamarabb éledeznek, így a tervek szerint már június elsején megnyitják a kapuikat.

Kecskés Zoltán

A tavalyi évben is számos gyönyörű, varázslatos fotó született.

Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

–  Mint minden évben idén is sok újdonsággal készülünk, szinte az egész házat átrendeztük. A fotósoknak is sok újdonsággal készülünk, ott lesz egy csodaszép angyalszárny, de a többi legyen meglepetés. Mindemellett a játszótér is bővül pár érdekességgel – mondta lelkesen. Az utóbbival kapcsolatban elárulta, hogy játszótér kap egy játékkonyhát, ami a bokrok aljában lesz berendezve, de logikai játékok egész sora is várja a vendégeinket.

Kiemelte azt is, hogy minden lesz, ami levendula, ebben rejlik a népszerűség titka:

– A levendula mindent visz, nemcsak a szemnek nyújt csodálatos látványt, de szervezetnek is egészséges. Készíthetünk belőle fagylaltot, süteményeket, szörpöt és limonádét. Az utóbbiból pedig literszámra lesz a nyitóhétvégén! Várunk mindenkit szeretettel, a részletekkel hamarosan jelentkezem – zárta gondolatait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában