Frissen Fejérből

2023.07.09. 11:33

Újabb ház kapott lángra, ezúttal Gárdonyban (frissítve)

Nagy erőkkel vonultak ki Székesfehérvárról a tűzoltók és a mentők július 9-én, vasárnap nem sokkal dél előtt az M7-es autópálya (Velence) irányába.

Szanyi-Nagy Judit

2022 augusztusában Hantoson is lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete. A nagy melegben idén sem az agárdi az első eset

Fotó: Archív / Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mivel a riasztás csak ezekben a percekben érkezett a katasztrófavédelemhez, Szabó-Bisztricz Anett szóvivő lapunk érdeklődésére egyelőre annyit tudott elmondani: egy családi ház tetőszerkezete ég Gárdonyban, ide kérték a szervek segítségét.

Ez ma már nem az első eset, a reggeli, kora délelőtti órákban Cecén, a Zrínyi Miklós utcában küzdöttek a lángokkal a tűzoltók, szerencsére sikeresen, személyi sérülés ugyanis nem történt. 

Frissítés: 

A Székely Bertalan utcában csaptak fel a lángok. Két lakás ég. A székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral oltják a lángokat. A helyszínre tart egy vízszállító Szigetszentmiklósról is.

Frissítés: 

Eloltották annak a tűznek a lángjait, amely Gárdonyban, egy Székely Bertalan utcai sorházban keletkezett. Két lakás égett. A székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. A helyszínre érkeztek a kápolnásnyéki önkéntes tűzoltók is. Az épületben senki sem tartózkodott a tűz keletkezésekor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!