Kék hírek

2023.07.31. 10:07

Láncfűrészt lopott egy vármegyei férfi - hamar elkapták a rendőrök

A rendőrök megtalálták az eltulajdonított tárgyat, és lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást egy 24 éves férfival szemben.

Feol.hu

Fotó: police.hu

Az Ercsi Rendőrőrs csoportparancsnoka telefonon kapott bejelentést 2023. július 27-én kora délután, miszerint egy férfi egy lakóház udvarára bemászott a kerítésen át, és onnan pillanatokon belül egy láncfűrésszel a kezében távozott. A bejelentő által megadott információk alapján, továbbá a rendőrök hely- és személyismeretének is köszönhetően az egyenruhások jól tudták, hogy kit kell keresniük. Azonnal elindultak a feltételezett elkövető otthona felé, majd útjukat az elkövetés helyszíne közelében folytatták, ahol hamarosan meglátták L. Á.-t üres kézzel. Kiderült ugyanis, hogy az eltulajdonított munkaeszközt időközben egy út menti bokorba rejtette el a férfi. A tolvajt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!