Egyikükért még nyomravezetői díjat is kiszabtak

2023.07.14. 17:30

Két Fejér vármegyei férfi is szerepel a TOP50 körözött listáján

Sikkasztás, lopás, magánlaksértés, pénzmosás – színes és hosszú a Fejér megyei körözöttek listája, akiket ilyen és ehhez hasonló bűncselekmények elkövetése miatt keres a rendőrség.

Déri Brenda

Fotó: FMH-illusztráció

Kíváncsiak voltunk, hogy milyen adatokkal rendelkezünk, mi itt, Fejér megyében a körözött személyeket tekintve, akiket elfogatóparancs alapján köröz a rendőrség. Nos, a hatóság hivatalos oldalát böngészve szomorúan konstatáltuk, hogy ezen személyek listája igen hosszú, még úgy is, hogy kimondottan a Fejér megyében születetteket vizsgáltuk csak. Közel 100 főre tehetők azok a személyek, akik elkövettek valami törvénybeütközőt. A lista alapján a legtöbb esetben olyan bűncselekmények elkövetése miatt körözik az érintett személyeket, mint a kábítószer birtoklás, kábítószer-kereskedelem, lopás, csalás vagy garázdaság. Sokukat már évek óta, de vannak olyanok is, akiket alig néhány hónapja. 

De térjünk vissza arra két férfira, akik a TOP50 körözött listáján szerepel. Az 1973-as móri születésű F. Szilárdot sikkasztás és költségvetési csalás miatt keres a rendőrség. Sőt, mi több már 300 ezer forintnyi nyomravezetői díjat is kiszabtak annak, aki olyan információval tud szolgálni, ami F. Szilárd felkutatását közvetlenül elősegíti és az elfogását eredményezi. Szintén a körözöttek toplistáján szerepel az 1971-es székesfehérvári születésű H. Tamás, akit ugyancsak sikkasztás és csalás miatt keres a rendőrség. 

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges” – kéri honlapján a rendőrség. 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!