Frissen Fejérből

2023.06.21. 13:16

Nem elsodorták, hanem egy szögbe lépett a férfi a Palotai út közepén, mindenki azonnal segíteni próbált (Frissítve!)

Legfrissebb információnk szerint nem sodorta el senki a Palotai úti zebránál átkelő idősebb férfit az úttesten, hanem az illető egy szögbe lépett, ami után nem bírt lábra állni. A fehér furgonos természetesen megállt segíteni. Jó volt látni, hogy a kocsi vezetője és az utcán arra járók azonnal a segítségére siettek. Ez az igazi, egymást segítő Székesfehérvár!

Házi Péter

Azonnal a férfi segítségére sietttek az arra járól és az autó vezetője is

Fotó: Papp Attila

A Szeretem Székesfehévárt adminisztrátora, Papp Attila, aki éppen a Palotai úton járt a baleset megtörténtekor, a feol.hu kérdésére elmondta, egy idősebb férfi biciklivel kelt át a Penny Marketnél a Palotai út egyik oldaláról a másikra, amikor a fehér furgon elsodorta. Papp Attila is azonnal megállt, hogy segítsen a biciklijéről leesett illetőnek, mint ahogy elmondása szerint a kocsi vezetője is ugyanezt tette és több arra járó is azonnal segíteni próbált.  A közösségi oldal adminisztrátora szerint aférfi lábát vizsgálták meg, de szerencsére az nem vérzett, szinte biztos, hogy az idősebb úr minimális sérüléssel megúszta az esetet.

Frissítés: 

Mivel újabb információk érkeztek szerkesztőségünkhöz, melyek szerint nem a fehér furgon sodorta el az illetőt, hanem a kocsi vezetője csak segíteni állt meg, ezért megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőrfőkapitányságot, hogy arról érdeklődjünk, volt-e rendőri intézkedésre szükség, és ha igen, akkor a rendőrség szerint pontosan mi történhetett a Palotai úton. 

Gyors válaszukból megtudtuk, valójában nem sodorta el autó a férfit, hanem az illető a Palotai út közepén, miközben a biciklijét tolta, belelépett egy szögbe, ami miatt nem tudott lábra állni. Sokan siettek a segítségére. Habár a rendrőség kiérkezett a helyszínre, beavatkozásre nem volt szükség, mentőt hívtak az illetőhöz, akik gondoskodtak a férfi ellátásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!