Rendőrség

2023.05.08. 16:12

Folyamatos a toborzás Fejér vármegyében

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának munkatársai újabb helyszíneken és időpontokban várják a rendőri hivatás iránt érdeklődők jelentkezését a vármegye több pontján.

police.hu

A szakemberek a személyes találkozó alkalmával nem csak a felvételi követelményekről és saját tapasztalataikról számolnak be, de válaszolnak a határvadász hivatással kapcsolatban felmerülő kérdésekre is. A megjelentek közül azoknak, akik már a helyszínen jelzik konkrét elhatározásukat és jelentkezési szándékukat, a rendőrök felvételi egységcsomagot adnak át.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival 2023. május 9-12. között az alábbi helyszíneken és időpontokban találkozhatnak az érdeklődők:

  • 2023. május 9-én 10 és 11 óra között  - Magyaralmás, Polgármesteri Hivatal épületében
  • 2023. május 10-én 15 és 17 óra között  - Székesfehérvár, Sétáló utca
  • 2023. május 10-én 9 és 10 óra között Alcsútdoboz és Felcsút településeken
  • 2023. május 12-én 10 és 11 óra között Zámoly és Csákvár településeken

A szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak a megadott helyszíneken, hanem a Fejér Váregyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén és a rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában