Baleset

2023.05.31. 11:42

Felelőtlen sofőr miatt sérült meg súlyosan a vétlen járművezető Ráckeresztúrnál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 34 éves martonvásári férfi Suzuki típusú személygépkocsijával Martonvásár felől Ráckeresztúr irányába közlekedett a 6204-es számú úton 2023. május 30-án délután. Haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, emiatt egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát az autó felett, és a szemközti forgalmi sávba hajtott, ahol egy szabályosan közlekedő Peugeot típusú autó bal hátuljának ütközött. Az ütközést követően a Suzuki tovább sodródott, és egy Ráckeresztúr felől szabályosan közlekedő Daihatsu gyártmányú személygépkocsi elejének csapódott. A baleset során az egyik vétlen járművezető az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Forrás: police.hu

Az eset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárásban vizsgálja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig az időjárási és útviszonyokhoz mérten, helyesen válasszák meg járművük sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, kellő időben induljanak el otthonról, és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben! A gyorshajtó sofőr felelőtlen magatartásával nemcsak a saját, de mások életét, testi épségét is veszélyezteti! A lassúbb, körültekintőbb vezetéssel minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!