Kamu lenne az egész?

2023.04.20. 16:12

Megkarcolt egy autót és a neten kereste a tulajdonosát, hogy megtérítse a kárát – vagy mégsem így történt? (Frissítve)

Nagy port kavart a két nappal ezelőtti cikkünk, melyben leírtuk, hogy egy férfi a közösségi médiában kereste azt a gépjármű tulajdonost, akinek autóját véletlenül parkolás közben megkarcolta a Sarló utcában április 17-én. Egy hozzánk érkezett levél írója viszont azt állítja, nem pont így történt az eset.

Déri Brenda

Forrás: Shutterstock.com

A poszt, melyből az derül ki, hogy a vétkes illető otthagyott a károsult szélvédőjén egy értesítő cédulát, olyannyira felkapott lett, hogy több mint ezer ember osztotta meg, illetve több száz lájkot is kapott becsületes tettének története. De talán mégsem olyan becsületes és példaértékű, amit tett? Az utóbbit taglalja egy, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levél, melynek írója  végignézte az esetet és állítása szerint merőben másképp történtek a dolgok. 

E szerint a férfi valóban tolatás közben ment neki a mellette parkoló autónak, de nem akkor rakta oda az értesítő cédulát, helyette inkább elment a helyszínről. Azt állítja, hogy nem a férfi hívta a rendőrséget és a kiérkezésükkor sem tartózkodott ott. Már javában tartott a helyszínelés, amikor visszajött a parkolóba, de akkor sem oda, ahol a baleset volt, hanem a távolból nézte, hogy mi történik. Mindezek után került csak oda a korábbi cikkünkben is mutatott, szélvédőn látható értesítő cetli.

Mivel mi nem tartózkodtunk a helyszínen az incidenskor, így természetesen nem tudhatjuk, hogy melyik állítás mennyire helytálló, ezért megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akiktől megkérdeztük a baleset, illetve a helyszínelés pontos részleteit. Amint válaszolnak, azt legfrissebb cikkünkben közöljük.

Frissítés:

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint április 17-én a késő délutáni órákban érkezett a bejelentés a rendőrségre arról,  miszerint Székesfehérváron, a Sarló utca 15. számnál egy gépjármű parkolási manővere során nekiütközött egy Renault típusú személyautónak. Az ügyben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást folytat.
Az esettel kapcsolatban egyéb információt, hogy ott tartózkodott-e a vétkes sofőr a helyszínen, avagy sem nem tudtuk meg. 

Előzmény:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!