Lehet ezt így is

2023.04.19. 07:00

„Milyen ritka az ilyen hozzáállás” – véletlenül megkarcolt egy autót és az interneten keresi a tulajdonosát, hogy megtérítse a kárát

Többször foglalkoztunk már azzal a bosszantó jelenséggel, hogy időről-időre valaki megkarcol egy autót, majd szó nélkül továbbáll. Néhány nappal ezelőtt is volt egy ilyen eset Fehérváron, most azonban nem ez történt.

Déri Brenda

A rendőrség most megpróbálja megtalálni a tettest, talán a térfigyelő kamerák is segíthetnek

Forrás: Shutterstock.com

Ritka látni, hogy valaki azon túl, hogy véletlenül meghúz egy autót és otthagyja a szélvédőn az elérhetőségét, még a közösségi médiában is a károsult gépjármű tulajdonost keresi, hogy térítse a kárát. Mint azt a férfi is írta, hétfő este a Sarló utca egyik parkolójában furgonjával véletlenül megkarcolt egy másik autót, aminek sérült részét le is fotózta. Illetve posztjában részletezte azt is, hogy nagyon sajnálja a történeteket és szeretné téríteni a javítás költségeit. Habár otthagyott a szélvédőn egy cetlit is, most az interneten próbálja megtalálni az autó tulajdonosát és arra kéri az embereket, ha valaki felismeri az általa megosztott képről az autót vagy annak tulajdonosát, akkor segítsen eljutni hozzá. A férfi posztja az internet népéből olyannyira nagy szimpátiát váltott ki, hogy rövid idő alatt több száz emberhez eljutott, több mint ezer ember osztotta meg és sokan közülük még a véleményüket is kifejtették. 

– Milyen ritka az ilyen hozzáállás! Büszke lehetsz magadra. Igazi úriember, gratulálok a becsületességedhez – és ezekhez hasonló hozzászólások olvashatók. 

Frissítés

Új fejlemények láttak napvilágot. Lehet, hogy mégsem úgy történetek a dolgok, ahogy azt a vétkes sofőr állítja? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!