Kék hírek

2023.03.11. 15:37

Több gépkocsi kigyulladt az M1-esen Mánynál (frissítve)

Mindkét irányban áll a forgalom az érintett útszakaszon.

katasztrofavedelem.hu

Illusztráció

Több gépkocsi kigyulladt az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Győr felé vezető irányban. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon. - tájékoztatott a katasztrofavedelem.hu.

Frissítés:

A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az M1-es autópályán, Mály térségében, ahol több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban. A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. Információk szerint tűz már nincs a helyszínen, az egységek visszahűtik a járművek felhevült részeit. A társhatóságok is az esetnél dolgoznak, a forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon. - adta hírül a katasztrofavedelem.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!