Frissen Fejérből

2023.03.14. 14:00

Kiszáradt faágakat, leveleket, tuját gyújtott fel egy férfi Bicskén

Kiszáradt faágakat, leveleket, tuját gyújtott fel Bicskén. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a helyi illetőségű férfit, akit közveszélyokozás kísérlete és más bűncselekmény elkövetése miatt vontak felelősségre.

police.hu

Forrás: police.hu

Közveszélyokozás bűntett kísérletével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2023. március 13-án kora reggel Bicskén. A megalapozott gyanú szerint a 39 éves férfi 2023. február 18-án délután az 1-es számú főút 32-es kilométerszelvénye közelében, az útburkolattól 5-25 méter közötti távolságban elhúzódó fás területen a kiszáradt, lehullott faágakat és leveleket meggyújtotta. A tüzet folyamatosan táplálta egész addig, amíg úgy ítélte meg, hogy nem fog elaludni, és elhagyta a helyszínt. Az elkövető 2023. március 8-án délelőtt Bicskén, az Endresz György utcában egy 4-5 méter magas tuját, valamint egy kúszó tuját gyújtott meg. A tűz átterjedt egy közeli autóra is, amely emiatt részben megolvadt. A cselekménnyel összefüggésben több százezer forint kár keletkezett.

Forrás: police.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói az elkövetőt közveszélyokozás bűntett kísérlete és nagyobb kárt okozó rongálás bűntett miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!