Frissen Fejérből

2023.03.17. 10:23

Figyelmetlenség vezetett súlyos balesethez a Horog utcában

Székesfehérvári parkolóban tolatott motorosnak. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárást egy 34 éves nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2023. január 11-én reggel Székesfehérváron, a Horog utcában lévő parkolóban a várakozóhelyről történő elindulásakor hátramenetet hajtott végre, melynek során személygépjárműve jobb hátsó részével  nekiütközött a 72 éves férfi által vezetett motorkerékpárnak. Az ütközés következtében a motorkerékpár és vezetője bal oldalára borult, és a motoros súlyosan megsérült.

A székesfehérvári nővel szemben folytatott nyomozás vizsgálata során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek megküldték.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a szabályok betartásával, a közlekedésben tanúsított türelemmel és toleranciával a tragédiák zöme elkerülhető!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!