Frissen Fejérből

2023.02.17. 11:59

Szeszes italokért és fűnyíróért surrant be a sukorói présházba a betörő

A gárdonyi rendőrök éberségének köszönhetően rendőrkézen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható pátkai férfi.

police.hu

Forrás: police.hu

A gárdonyi rendőrök szolgálatuk ellátása során 2023. február 16-ról 17-re virradóan Sukorón, a Körmös utca egyik présházánál lettek figyelmesek egy gyanúsan viselkedő férfira, aki a szokatlanul késői órán éppen egy ház előtt parkoló személyautóba pakolt serényen. A 48 éves férfit az egyenruhások azonnal ellenőrzés alá vonták.

Kiderült, hogy a kéretlen éjszakai látogató a ház drótkerítését kifeszítve jutott be az ingatlan udvarára, majd a bejárati ajtó megrongálásával behatolt a házba, végezetül betörte a melléképület ablakát, melyen keresztül bejutott az épületbe, és onnan többek között szeszes italokat és fűnyírógépet tulajdonított el.

Forrás: police.hu

A pátkai férfi nem sokáig örülhetett frissen szerzett zsákmányainak, miután a rendőrök éppen azok bepakolása során érték tetten és még a helyszínen elfogták. A 48 éves elkövetőt előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a gárdonyi nyomozók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!