Frissen Fejérből

2023.02.22. 20:49

Szerencsére senki nem sérült meg a tűzben a Palotavárosi-tavaknál

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: S. Töttő RIta / FMH

Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas füstfelhő lepte el szerda délután a Palotavárosi-tavak melletti kis erdőt, ahol hajléktalanok élnek. Fehérvár több pontjáról is látszott az égbe kapaszkodó, koromfekete füst. A helyszínre kettő tűzoltóautó érkezett, akik azonnal megkezdték a munkálatokat.  A helyszínen továbbá azt is megtudtuk Zsabka Attilától, a fehérvári Kríziskezelő Központ vezetőjétől, hogy bőven van helyük a központban, így a megfelelő feltételek mellett várják azokat, akiknek a tűz martalékává vált mindenük, mi volt. 

Ahogy fenti cikkünkben írtuk is, tanácstalanságot és reményvesztettséget hagytak maguk után a lángok. Az ott élő emberek lelkébe perzselt igazán nagy sérüléseket a tűz, ott hagyott mély nyomot. Ez azt jelenti, fizikálisan szerencsére a tűzben senki nem sérült meg, amit az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese is megerősített: arról tájékoztatta a feol.hu-t, hogy a helyszínen mentőellátás nem történt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!