Frissen Fejérből

2023.01.10. 12:59

Targoncával gázoltak halálra egy férfit az egyik iváncsai iparterületen

Egy olvasónktól kaptuk az információt, miszerint január 8-án, vasárnap halálos munkabaleset történt az iváncsai akkumulátorgyár területén. Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot.

Baráth Eszter

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Portálunk egyik olvasója arról számolt be, hogy vasárnap egy harmincas éveiben járó, felvidéki férfi vesztette életét az iparterületen történt balesetben. A történtekkel kapcsolatban a rendőrség kérdésünkre elmondta, hogy január 8-án 9 óra 30 perckor Iváncsán, egy közforgalom elől elzárt iparterületen történt a beleset. Tájékoztatásuk szerint egy 39 éves szlovák állampolgárságú férfi az általa vezetett targoncával elütött egy 38 éves, szintén szlovák állampolgárságú férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ügyben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytat büntetőeljárást.

Vezető képünk illusztráció!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!