Frissen Fejérből

2023.01.12. 16:36

Durva csetepaté a fehérvári vasútállomáson - videó!

A Facebookon (gyors ütemben) terjed egy videó, amit az egyik várakozó utas osztott meg, és amit cikkünk publikálásáig nagyjából 35 ezren megnéztek. A videót elkértük a készítőtől, így olvasóinkkal is meg tudjuk osztani. A videó tanúsága szerint két biztonsági őr veszett össze, s a férfi kirakta az állomásról a kolléganőjét.

HBL

Zengett az egész vasútállomás...

Forrás: Kovács Dendi videójából

A történet Székesfehérváron játszódik a vasútállomáson, a jegypénztáraknál, valamikor szerda késő este, éjszaka. A videón az látszik, hogy (vélhetően) két biztonsági őr hangos szóváltás közepette összetűzésbe kerül egymással, minek végkifejlete, hogy a láthatósági mellényt viselő úr, durván kitessékeli ajtón kívülre a láthatósági mellényt viselő hölgyet. 

Az eset nagyjából 16 órája történhetett, a videó ekkor került fel az online térbe.

A MÁV kommunikációs igazgatóságától kérdeztük, tudnak-e az esetről, látták-e a videót? Vajon mi állhatott a konfliktus hátterében? 

A társaság sajtóosztálya gyorsan reagált, mint írták: "a vasúttársaság a mai napon azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben. A vizsgálat befejezését követően bővebb tájékoztatást adunk."
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!