Kék hírek

2022.12.20. 19:11

Tűzoltók siettek a mentőszolgálat segítségére Fehérváron (Frissítve)

A székesfehérvári Garzon-házhoz riasztották a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársait.

Nagy Zoltán Péter, Kecskés Zoltán

Fotó: Olvasónk

A rendőrség és tűzoltók vonultak ki, és egy férfiért mentek az 5. emeletre, hogy onnan emelőkosárral lehozzák. A helyszínen járó emberek ennyit tudtak elárulni. Információink szerint végül nem történt személyi sérülés, de várjuk a tűzoltók és a rendőrség válaszát a témával kapcsolatban.

Fotós: Olvasónk

Szabó-­Bisztricz Anett szóvivő tájékoztatásul elmondta, hogy a mentőszolgálat kérte a segítségüket, mert nem tudtak bemenni egy lakásba. Hozzátette, hogy további tájékoztatást az Országos Mentőszolgálat tud adni az esettel kapcsolatban.

Amint válaszolnak megkeresésünkre, közölni fogjuk.

Frissítés!
Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Csép Vivien Dorka eljuttatott levelében arról adott tájékoztatást, hogy a fentebb említett esetben mentőellátás nem történt. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán is érdeklődtünk az esettel kapcsolatban. Amint reagálnak megkeresésünkre, természetesen közölni fogjuk.

Frissítés!

Az FM RFK Kommunikációs Szolgálata is válaszolt a tegnap esti eseményekre: „Lakossági bejelentés alapján 2022. december 20-án 18 óra 30 perc körül a járőrök kivonultak Székesfehérváron, a Mészöly Géza utcába. Adatgyűjtést követően megállapítást nyert, hogy további rendőri jelenlét nem indokolt, hatósági eljárásra okot adó körülmény nem merült fel, ezért munkatársaink távoztak a helyszínről." – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!