Kék hírek

2022.12.19. 09:59

Több dolguk is akadt a Fejér megyei rendőröknek az elmúlt napokban

Ittas balesetokozóval és lopás elkövetőjével szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. december 17-én este 21 óra 15 perc körül. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 32 éves férfi közlekedett személygépkocsival Perkátán, a Zrínyi Miklós utcában. Haladása során két parkoló autóban is kárt okozott, melyek közül egy az ütközés követően árokba csúszott. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda a sofőrnél pozitív értéket jelzett, továbbá fejsérülést szenvedett, ezért őt a mentők kórházba szállították, vele szemben a rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek.

A járőrök 2022. december 18-án 20 óra körül Székesfehérváron, egy Palotai úti üzletben intézkedett egy 27 éves hantosi lakossal szemben. A férfi ellenőrzése során megállapították, hogy december 15-én az áruházból egy okosórát tulajdonított el korábban, valamint a Bicskei Rendőrkapitányság egy helyszíni bírság be nem fizetése miatt körözését rendelte el. Az egyenruhások az elkövetőt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!