Frissen Fejérből

2022.11.08. 11:03

Több autó ütközött a Mátyás király körúton (videó) – Frissítve!

Több autó ütközött a Mátyás király körúton, a bevásárlóközpont közelében. A sérült járművek jelenleg is a helyszínen vannak.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

Érkezésünkkor három törött autó állt a Mátyás király körúton, amelyek a forgalmat nem akadályozták, hiszen mindegyik a kijelölt parkolók területén tartózkodott. Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudjuk, de az jól látható, hogy nem az ütközést követően álltak félre, mert az egyik jármű kereke a járdán volt. A rendőrség már befejezte a baleset helyszínelését, de a sérült járművek továbbra is a helyszínen vannak. Van olyan tulajdonos, aki vélhetően autómentőre vár, és van, aki megpróbálja olyan állapotba hozni autóját, hogy el tudjon hajtani a helyszínről. Kérjük, a szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Frissítés (14:18)

Az egyik autó tulajdonosától megtudtuk, összesen négy jármű volt érintett a balesetben, közülük három a parkolóban állt, egy pedig beléjük hajtott. – Én a szélső parkolóban álltam, mellettem pedig még két autó. A középsőben bent ült a sofőr, ő meg is sérült, én hívtam hozzá mentőt – elevenítette fel az eseményeket az egyik érintett. Mint mondta, ő a becsapódás pillanatában nem volt a helyszínen, és a harmadik autó tulajdonosa is a csattanásra rohant ki az utcára az egyik közeli épületből. Elmondása alapján a balesetet okozó sofőr a hozzátartozói megérkezéséig nem szállt ki az autóból, később pedig amikor próbálták tőle megtudni, hogy mi történt, milyen sebességgel hajtott, hogy három autót összetört, nem tudott mit mondani, de elismerte, hogy ő volt a hibás. Az érintettől úgy tudjuk, egy szemtanú tájékoztatta a helyszínre érkező rendőröket arról, mit látott, a hatóság pedig eljárást indít és vizsgálja az esetet. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!