Frissen Fejérből

2022.10.11. 11:49

Leszakadt egy felsővezeték az M7-esen, Székesfehérvárnál (frissítve)

Székesfehérvár térségében, az M7-es autópálya Siófok felé és Budapest irányába vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben egy leszakadt magasfeszültségű felsővezeték miatt.

Police.hu, Katasztrófavédelem, Baráth Eszter

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Frissítés:

12:35 A Balaton felé vezető oldalon, és az Auchan-körforgalomnál hatalmas dugó alakult ki.

Fotós: Palocsai Jenő / FMH

11:53 A szakemberek a felsővezeték helyreállítását befejezték, a rendőrség az érintett útszakaszon feloldotta a forgalomkorlátozást, az autópálya forgalma mind a Balaton, mind a főváros felé ismét zavartalanul haladhat. 

11:30 Aszfaltozás közben szakított le egy teherautó egy nagyfeszültségű vezetéket az M7-es autópálya 64-es kilométere közelében, Székesfehérvár térségében. Az áramszolgáltató szakemberei a vezetéket áramtalanították, a helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók pedig eltávolították az útról a forgalmi akadályt - tájékozatott a katasztrófavédelem.

Forrás: police.hu

Előzmény:

Az M7-es autópálya 63-as kilométerszelvényében egy leszakadt magasfeszültségű felsővezeték miatt 2022. október 11-én 11 óra 20 perctől teljes útlezárás van érvényben az autópálya Siófok felé és főváros irányába vezető oldalán - tudtuk meg a police.hu-tól.

Kérjük, hogy a Budapest irányába közlekedők a Polgárdi lehajtónál, a Siófok felé közlekedők a Pákozdi lehajtónál, a 7-es számú főút érintésével közlekedjenek!

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!