Frissen Fejérből

2022.10.26. 11:00

Se jogsi, se műszaki mégis útnak indult a táci sofőr

Szabályszegő gépjárművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton igazoltattak 2022. október 25-én késő délelőtt 45 éves táci gépjárművezetőt. Az intézkedés során a férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni, mert azzal nem rendelkezett. Emellett a rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt és nem rendelkezik érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással. Az egyenruhások a sofőrt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol szabálysértési őrizetbe vetették. 

A rendőrök 2022. október 25-én délután Enyingen, a Rákóczi Ferenc utcában  ellenőrizték azt a 30 éves szakcsi illetőségű gépjárművezetőt, aki úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel egyáltalán nem rendelkezett, illetve a Dombóvári Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök az intézkedés alkalmával megállapították, hogy a férfi által vezetett személyautót korábban hivatalból ideiglenesen kivonták a forgalomból, ezért a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és büntető feljelentést kezdeményeztek vele szemben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!