Frissen Fejérből

2022.10.04. 10:19

Egy nap alatt két tolvajt is fogtak a megyei rendőrök

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint lopás bűntett kísérlet bűncselekmények elkövetésnek gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves ercsi illetőségű lakossal szemben.  A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. szeptember 30. és október 2. közötti időszakban Ercsiben betört egy Gárdonyi Géza utcai ingatlan garázsába, továbbá 2022. október 2-án a hajnali órákban bement egy Lavotta utcai családi ház nyitott melléképületébe, ahonnan többek között kézi szerszámokat, kábelt és elektromos szerszámgépeket tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves helyi férfit, akit 2022. október 3-án délelőtt Ercsiben elfogtak a járőrök, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki a gárdonyi nyomozók.

Székesfehérvárról, a Szent Flórián körúton található áruház ruházati üzletéből lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. október 3-án kora délután. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 58 éves székesfehérvári férfi az üzletből különféle ruhaneműket kísérelt meg eltulajdonítani olyan módon, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket eltávolította. Az egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol eljárás indult vele szemben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!