Frissen Fejérből

2022.10.18. 15:41

A nagy találkozás: fehérvári "védőangyalát" ölelhette át Sándor

Újabb szívmelengető történet látott napvilágot a közösségi médiában, amely Székesfehérvárhoz köthető.

Bagotai Zsanett

Forrás: ResQ Székesfehérvár Alapítvány

Az esetről a ResQ Székesfehérvár Alapítvány számolt be oldalán. Amint írják, 2022.10.09-én hajnali három órakor érkezett hívás a mentőkhöz, miszerint Sándor erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Az egyenruhások kiérkezésekor Sándornak már összeomlott a keringése, nem lélegzett így egy percig sem tétlenkedhettek, meg kellett kezdeni az újraélesztést. A küzdelem sikeres volt, visszahozták az életbe a férfit.

A mai napon pedig, azaz 2022. október 18-án, Sándor a saját lábán sétált be a mentőállomásra, hogy megköszönje azt, amit érte tettek és hálát adjon azért, hogy megmentették az életét.  

- A pillanat, az érzés leírhatatlan. Abban az ölelésben, amit kaptam benne volt minden, amiért az egészet csinálom - fejezte ki magát Sándor "védőangyala" a posztban. 

Ezek a történetek azok, amelyek mindenki szívét megdobogtatják, és ráeszmélünk, hogy nem lehetünk elég hálásak a mentőknek azért, amit nap mint az emberekért tesznek! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!