Frissen Fejérből

2022.09.10. 16:22

Garázs és autó égett Bodajkon (helyszíni fotókkal)

A Táncsics Mihály utcában csaptak fel a lángok.

Katasztrófavédelem

Forrás: Bodajki Önkéntes Tűzoltó Egyesület és Rescue Press

Teljes terjedelmében ég egy garázs Bodajkon, a Táncsics Mihály utcában szombaton délután. A móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók folyamatosan oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is.

Frissítés: 

Szombat kora délután érkezett a bejelentés miszerint Bodajkon a Dózsa György utcában, lakóterülethez épített garázsban ég egy autó. Elsőként a bodajki önkéntes tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, akik megkezdték a tűz oltását és a közművek elzárását. Nem sokkal utánuk érkeztek meg a móri önkormányzati tűzoltók és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, akik bekapcsolódtak a tűz oltásába és amikor lehetségessé vált, átvizsgálták a lakóház alagsorát. Az átvizsgálás során kb 40 liter üzemanyagot hoztak ki az alagsorból, ami hőhatásnak volt kitéve. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz csak minimálisan terjedt át a lakóingatlanra, ami lakható maradt. Összesen 3 sugárral és 1 habsugárral tudták eloltani a lángokat, ami az autóban lévő üzemanyag miatt folyamatosan visszagyulladt. A garázsban álló autó felismerhetetlenné égett, a garázsból tűzoltói felügyelet mellett erőgép segítségével tudták csak kivontatni. Így az udvaron sikerült visszahűteni annyira a roncsot, hogy már nem jelentett veszélyt a környezetére. A tűzeset során személyi sérülés szerencsére nem történt, viszont az anyagi kár jelentős - tudtuk meg a rescuepress oldaláról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!