Frissen Fejérből

2022.08.31. 10:40

Ki akarta rabolni a kasszát egy férfi Bicskén

Az elmúlt 24 órában történt.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A járőrök 2022. augusztus 30-án 16 óra 30 perc körül Móron, az Árki utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és sofőrjét, mivel a megengedett 50 km/h helyett 70 km/h-val közlekedett. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda a 64 éves móri lakosnál pozitív értéket jelzett, valamint lejárt vezetői engedéllyel rendelkezett, ezért az egyenruhások előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd ellene büntetőeljárást kezdeményeztek, valamint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2022. augusztus 30-án 14 óra 30 perc körül Bicskén, Kossuth téren lévő áruházban egy férfi megkísérelte eltulajdonítani a kasszában lévő több százezer forintot. A pénztáros a 30 éves férfi kezét lefogva megakadályozta a cselekményét. A helyszínre érkező rendőrök az elkövetőt elfogták, előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbevételét követően fogdába szállították - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!