Frissen Fejérből

2022.08.09. 16:02

Kábítószerrel kereskedett, letartóztatásba került

Egy zenei fesztiválon értékesített tudatmódosító szereket az az izraeli férfi, akivel szemben augusztus 6-án intézkedtek a rendőrök.

Baráth Eszter

Forrás: pexels.com

A rendőri intézkedés során a férfi lakóautójából és még a cipőjéből is különböző drogok kerültek elő. A szerek mellett a hatóságok olyan kiegészítőket is találtak, amelyek egyértelműen az értékesítéshez kellettek. A lakókocsiban többek között mérleget, nagy mennyiségű műanyag tasakot és több millió forint értékű valutát foglaltak le a rendőrök.
A Fejér Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a 35 éves férfit nagy mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, majd őrizetbe is vették. Az ügyészség a szökés és a bűnismétlés veszélyére hivatkozva indítványozta a férfi letartóztatását, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt. A döntéssel szemben a terhelt és védői fellebbezést jelentettek be.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!