Frissen Fejérből

2022.04.21. 15:30

Parfümlopás egymillió forint értékben? Hármójuknak már sikerült, kettejükre börtön is vár

A Székesfehérvári Járási Ügyészség nagyobb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a három személlyel szemben, akik budapesti és székesfehérvári üzletekből parfümöket tulajdonítottak el közel egymillió forint értékben.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: pexels.com

A vádirat szerint a két férfi és a nő az illatszerüzletekből úgy vitték el az illatszereket, hogy az áruvédelmi eszköz hatástalanítása érdekében azokat alufóliával bélelt táskába rejtették. A vádlottak egymás cselekményét figyeléssel is biztosították. A lopással összesen egymillió forint kárt okoztak az üzleteknek, amelyből közel 780.000,- Ft nem térült meg. Az ügyészség vádiratában két terhelttel szemben börtönbüntetés kiszabását, valamint közügyektől eltiltást, egy terhelttel szemben pedig végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, továbbá a bejelentett polgári jogi igények elbírálását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!