Frissen Fejérből

2022.03.01. 15:00

Nem véletlen taposott a gázba a frissen szabadult férfi, mikor meglátta a rendőröket Martonvásáron

Nem örülhetett sokáig a szabadságnak az a szentendrei férfi, akivel szemben a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 28-án délután intézkedtek.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök Martonvásár belterületén a 7-es számú főút forgalmát ellenőrizték, amikor arra figyeltek fel, hogy egy Baracska felől nagy sebességgel közlekedő autó sofőrje a rendőri jelenlétet észlelve még nagyobb fokozatra kapcsol, és a központ irányába továbbhajt. Az egyenruhások utánaeredtek, megállították, majd kérték az okmányokat. A 27 éves járművezető – akiről kiderült, hogy aznap szabadult a baracskai büntetés-végrehajtási intézetből - csak a forgalmi engedélyt tudta átadni, és elmondta, hogy vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett. A férfit a rendőrök előállították, az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, majd a kijelölt fogdába vitték - írja honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!