Frissen Fejérből

2022.02.10. 15:08

Súlyosbították az Igaron is lebukott kábítószeres férfi büntetését

Eredményesen fellebbezett az ügyészség, ugyanis a Székesfehérvári Törvényszék 5 év börtönbüntetésről 7 év 6 hónap fegyházbüntetésre súlyosította a jelentős mennyiségű kábítószert birtokló férfi büntetését.

Fejér Megyei Főügyészség

A férfi 2018 júliusában és azt megelőzően különböző kábítószereket szerzett meg saját fogyasztásra. 2017 decemberében és 2018 januárjában Budapesten, majd 2018. július 29-én Igaron vonták igazoltatás alá a rendőrök, amikor ruházatából és autójából különböző kábítószerek – köztük kokain, MDMA és amfetamin – kerültek elő. A rendőrök lefoglalták a kábítószereket és büntetőeljárást indítottak a férfival szemben, aki azonban cselekményével továbbra sem hagyott fel, és újabb kábítószereket vásárolt. Az elkövető 2018 júliusában történt igazoltatását követően őrizetbe, majd bűnügyi felügyeletbe került, és cselekményeit a Székesfehérvári Járásbíróság egy eljárásban bírálta el. A férfit a bíróság jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt mondta ki bűnösnek, és 5 évi börtönbüntetésre, valamint 5 évi közügyektől eltiltásra ítélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!