Frissen Fejérből

2022.02.17. 10:30

Felejthetetlen élményben volt része a fehérvári kisfiúnak

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendőrautóval vitték „munkahelyére” névnapján az óvodást.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy székesfehérvári kisfiú édesanyja kereste meg e-mail üzenetben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy óvodás gyermeke, Donát egészen kicsi kora óta rajong a rendőrökért, kedvenc játékai is a szervezethez köthetők, és szívesen ölt magára rendőr jelmezt. Az anyuka leírta, hogy szeretné fia régi vágyát teljesíteni: ő is rendőrautóval mehessen óvodába.

Forrás: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai örömmel vállalták a küldetést, és az ünnepelt névnapján, 2022. február 17-én reggel megjelentek szolgálati autójukkal Donát otthona előtt. Az ünnepelt először megilletődött a reá váró egyenruhások láttán, azonban kezdeti izgalmán hamarosan túltette magát, és örömmel fogadta el az egyenruhások ajándékcsomagját, majd bátran elfoglalta helyét a rendőrautóban.

Óvodájához megérkezve Donát büszkén sétált be csoporttermébe a rendőröktől kölcsönzött tányérsapkában - írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!