Frissen Fejérből

2021.12.23. 10:31

Szén-monoxid-mérgezés Csákváron: négytagú családot szállítottak kórházba

Az éjszakai órákban érkezett a segélykérő hívás, hogy Csákváron egy sorházi lakásban egy kétgyermekes család két tagja is rosszul lett, továbbá a csákvári mentők szén-monoxid érzékelője is riasztást adott a lakásban - írja a Csákvári Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

feol.hu

Késő este a kislány egy pillanatra elájult, az édesanyja erős fejfájásra és émelygésre panaszkodott, ezért mentőt hívtak. A bejelentés után az esethez a katasztrófavédelmet is riasztották. A csákvári önkéntes és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szén-monoxid-koncentrációt mértek, melynek során a lakás több helyiségében és az emeleten is kimutatták a mérgező gázt. A mentők a család mind a négy tagját kórházba szállították. A lakás pincéjében éjszaka egy kombi gázkazán működött, napközben pedig a mellette lévő vegyes tüzelésű kazánnal fűtöttek a lakók. A katasztrófavédelem értesítette a gázszolgáltatót, melynek szakembere is a helyszínre érkezett - írják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!