Frissen Fejérből

2021.11.30. 08:40

Gyorshajtókra és a behajtási tilalomra fittyet hányó "nagyfiúkra" vadásztak a rendőrök Fehérváron

A rendőrök a gyorshajtókat, és a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépjárművek behajtási tilalmát ellenőrizték.

police.hu

Forrás: police.hu

Forras: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei összehangolt akció keretében 2021. november 29-én a megyeszékhelyen tartottak  közlekedésbiztonsági ellenőrzést, melynek során a gyorshajtók és a behajtási tilalmat figyelmen kívül hagyó, 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó gépjárművek kiszűrése volt az elsődleges feladat.

Forrás: police.hu

Az akció során a rendőrök több járművezetőt állítottak meg és vontak intézkedés alá, akik a maximálisan megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek, vagy szabálytalanul hajtottak be a tiltott útszakaszokra.

Forrás: police.hu

Az ilyen ellenőrzésekkel a rendőrök célja a közlekedési szabályok maradéktalan betartatása és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentése. Ne feledjék, a közúti balesetek elkerüléséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetik azzal, hogy a szabályokat betartva és egymásra odafigyelve, türelmesen, toleránsan közlekednek!

Forrás: police.hu

Frissen Fejérből

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik