Frissen Fejérből

2021.10.28. 16:33

Térfigyelő kamera felvétele buktatta le a tolvajokat Adonyban

Az adonyi és dunaújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit, akik kerti szerszámgépeket tulajdonítottak el Adonyból.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 éves helyi lakos, továbbá 34 éves adonyi társa ellen.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a két férfi 2021. október 26. és október 27. közötti időszakban Adonyban, a Kossuth Lajos utcában, egy szerszámtárolóként használt melléképületből láncfűrészeket, lombfúvókat, valamint sövénynyíró szerszámgépeket tulajdonítottak el.

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök kiterjedt adatgyűjtést végeztek és megtekintették a térfigyelő kamera felvételeit, amelyek alapján rövid időn belül sikerült azonosítani az elkövetők által használt személygépjárművet, majd a bevezetett további nyomozati cselekmények során az egyenruhások azonosították a bűnelkövetők személyét is.

Fotó: police.hu

A 43 éves dunaújvárosi férfit és 34 éves adonyi társát – elfogásukat és előállításukat követően – 2021. október 27-én késő este gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!