Frissen Fejérből

2021.06.01. 18:06

A térfigyelő kameráknak köszönheti kulcsait egy fehérvári idős férfi

Hétfőn kora délután a térfigyelő kameraközpontban szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők egy gyanús alakra lettek figyelmesek, aki az Oskola utcában egy idős férfi kosarából egy – akkor még – ismeretlen tárgyat lopott el éppen.

Feol.hu

Fotó: Székesfehérvár Facebook

Amint azt " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Székesfehérvár város hivatalos Facebook oldalán olvashatjuk, a térfigyelők azonnal értesítették a járőrszolgálatot ellátó felügyelőket, és közben figyelték az elkövető útvonalát a kamerákon keresztül (melyekből – ahogy azt nemrég írtuk – már több mint kétszáz teljesít szolgálatot a megyeszékhelyen), egészen az egyik Palotai úti bevásárlóközpontig, ahol utol is érték a közterület-felügyelők, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a bűncselekmény elkövetőjét.

Fotó: Székesfehérvár Facebook

A sértett férfi észre sem vette a lopást, ám szerencséjére, szintén a kameráknak köszönhetően, délutánra előkerült a kulcs is, amit a felügyelők visszajuttattak a tulajdonosnak.

Ez az eset is jó példája, hogy a térfigyelő központban dolgozó és a járőrszolgálatot ellátó közterület-felügyelők gyorsan és hatékonyan tudtak intézkedni a kamerák segítségével.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mar-ketszaznal-is-tobb-kamera-ugyel-a-rendre-szekesfehervaron-4980613/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!