Frissen Fejérből

2021.05.15. 17:05

Egy bicskei szociális intézményben képzeli el a jövőjét a kulcsi családirtó

H. Csanád Jutas 2012 tavaszán a bátyjával, két nagyszülőjével és édesapjával végzett.

borsonline.hu

Rettegnek Kulcson H. Csanád Jutas szabadon bocsátásától – írja a borsonline.hu oldal. Mint arról már korábban beszámoltunk, az akkor 23 éves férfi három nap alatt leszúrta bátyját, majd hasonló módon végzett nagyapjával, nagyanyjával és édesapjával is. A családirtó ezzel még nem érte volna be, ám édesanyja, a nővére és a se­gítségül a helyszínre riasztott fiatal nő barátja végül súlyos sérüléssel megúszta a támadást.

A Bors megtudta: H. Csanád Jutas sorsa még kérdéses, de a férfi már javában készül a szabad életre. Az életben maradt családtagjai korábban kinyilvánították, hogy nem szeretnék befogadni, ráadásul nincs saját ingatlana. Ilyen esetekben a lakhely szerint illetékes pszichiátriai betegek otthonában kell az IMEI-ből kiengedett gyógyultakat befogadni. Fejér megyében Gánton és Bicskén működik ilyen intézmény. Információink szerint a négyszeres gyilkos az utóbbi­ba adta be a kérelmét. Ott kifejezetten jó dolga lenne, ugyanis biztosítanák számára az ötszöri étkezést, és szabadon járhatna-kelhetne.

Korábbi írásainkat a témában IDE kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!