Frissen Fejérből

2021.04.09. 18:46

Nem zaklatás miatt keresték! A hiányzó rendszámok miatt indított szabálysértési eljárást a rendőrség

Rendszám nélküli sötét autó járta a településeket az elmúlt napokban. Sokakban félelmet keltett a járművet vezető férfi viselkedése.

FMH

Fotó: police.hu

A rendszám nélküli autót hajtó férfi több járókelőt is megszólított az utcákon, elsősorban nőket, meglehetősen nagy riadalmat okozva a lakosok között. Kiadó lakást keresett és egy jó helyet, ahol le tudna parkolni a rendszám nélküli kocsival. A Csókakői Polgárőrség folyamatosan figyelte, hogy felbukkan-e a férfi újra a községben, így ennek köszönhetően azonnal észlelték is, mikor a vár alatti utcákat járta a rendszám nélküli Volvo. A polgárőrök hívták a rendőrséget, akik ki is érkeztek azonnal a helyszínre. A Fejér Megyei Rendőr főkapitányság közleményében az áll:

A járőrök 2021. április 8-án 16 óra 30 perc és 17 óra közötti időben Csókakő belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az azt vezető férfit. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a gépjárműről hiányoznak a hatósági jelzések, ezért a közlekedési szabályszegés miatt a járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Előzmények:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/par-perccel-ezelott-elfogtak-a-zaklatot-bodajkon-4826473/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/megsem-lehetunk-nyugodtak-nincs-meg-a-zaklato-nem-ot-fogtak-el-bodajkon-4827172/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/ezuttal-tenyleg-a-bodajki-zaklatot-kaptak-el-a-rendorok-4827883/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!