Frissen Fejérből

2021.04.08. 10:08

Pár perccel ezelőtt elfogták a zaklatót Bodajkon

Rendszám nélküli sötét autó járta a településeket az elmúlt napokban.

Palocsai Jenő

Zámoly egy nagyvárosnál jóval kisebb és zártabb közösség, ám úgy tűnik, ez sem tartotta vissza azt a férfit, aki az elmúlt időszakban többször is egyedül sétáló, kocogó lányokat, nőket szólított le autójából a faluban, miközben lépésben követte őket a kocsijával. Erre egy helyi édesanya hívta fel a falu lakóinak a figyelmét, így derült ki, hogy már többekkel is előfordult sajnos hasonló eset. Az ügyet természetesen jelentették a rendőrségen is, s azóta kiderült, vélhetően ugyanez a férfi Bodajkon és Móron is próbálkozott. Szerencsére egyik eset sem fajult erőszakoskodásig – a férfi beérte annyival, hogy szóban zaklatta a kiszemelt nőket. Vajon nem lehet semmit tenni ellene?

Fotó: illusztráció: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A polgárőrök több településen is felfigyeltek rá, be is jelentették. Ma hajnalban, kevéssel hat előtt éppen Csókakőn hajtott keresztül, egy ideig eltűnt a keresők elől, majd a reggeli órákban újra ebben a faluban bukkant fel. Több járókelőt is megszólított a településeken, elsősorban nőket, meglehetősen nagy riadalmat okozva. Kiadó lakást keresett és egy jó helyet, ahol le tudna parkolni a rendszám nélküli kocsival. A rendőrség Bodajkon állította elő, ám az ügy részleteit, illetve az utazó zaklató valódi szándékát majd csak később tudhatjuk meg.

Frissítés:

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/szabalysertesi-ugy-lett-a-bodajki-zaklatasbol-4831336/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!