Frissen Fejérből

2021.03.29. 14:45

A Fehérvár külterületén elfogott drogdíler letartóztatását indítványozta az ügyészség

A Székesfehérvári Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint 2021. januárja óta több személynek értékesített kábítószert.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a nyomozó hatóság 2021. március 24-én a férfi által vezetett személygépkocsi motorterében talált kábítószert, továbbá a férfi tartózkodási helyén a kábítószer adagolásához, árusításához használt tárgyakat lefoglalta.

A gyanúsított büntetett előéletű, vonatkozásában a bűnismétlés veszélye fennáll, valamint figyelemmel a bűncselekmény büntetési tételére, amely két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, alaposan feltehető, hogy a férfi megszökne, elrejtőzne. A terhelt vonatkozásában fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye is az eljárásban résztvevő személyek megfélemlítése, jogellenes befolyásolása, tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítése, elrejtése útján.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a terhelt letartóztatását, a döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/drogdilert-fogtak-el-a-rendorok-fehervaron-video-4791031/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!