Tragédia

2021.02.25. 14:49

Halálos baleset történt Csókakő és Csákberény között

Információink szerint nemrég halálos kimenetelű baleset történt Csókakő és Csákberény között az úgynevezett Borúton.

FMH

Egy autó és egy robogó ütközött össze és a balesetből kifolyólag a motoros súlyosan megsérült a helyszínre érkező rendőrség biztosította a helyszínt és mentőhelikoptert hívtak ami az út melletti szőlők között szállt le. A szakemberek sokáig küzdöttek a sérült életéért de sajnos nem jártak sikerrel így a piros robogóval balesetet szenvedő férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszínen teljes útzár van érvényben, hosszú helyszínelés várható, így aki tud kerüljön!

A rendőrség tájékoztatása szerint 2021. február 25-én 13 óra 46 perckor érkezett bejelentés Csókakő és Csákberény között található számjelzés nélküli aszfaltos úton történt személyi sérüléssel járó balesetről. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy 62 éves csókakői lakos segédmotoros kerékpárral közlekedett Csákberény irányából Csókakő felé, amikor haladása során eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a motorkerékpáros életéért hiába küzdöttek a mentők, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!