A 62-es főúton

2020.12.11. 06:49

Árokba hajtott és oldalára borult egy autóbusz Perkáta térségében (videó)

A baleset Perkáta térségében akadályozza a forgalmat. Mindenki ki tudott szállni a járműből.

Katasztrófavédelem, police.hu, feol.hu

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Árokba hajtott, és az oldalára borult egy autóbusz a 62-es főút 9-es kilométerszelvényében, Perkáta közelében. A járműben húsz ember utazott, mindenki ki tudott szállni. A balesetnél a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a buszt, és felsegítették az utasokat a mintegy másfél méter mély árokból. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Fotó: police.hu

Olvasónk a helyszínről egy rövid videót is küldött az állapotokról, és elmondta, az egyik székesfehérvári cég munkásjárata az érintett autóbusz.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.feol.hu/wp-content/uploads/2020/12/7665572video1607661602.mp4"][/video]

A balesetben tizenöten megsérültek – közölte Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fotó: police.hu

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére kerülni a 6-os számú főúton Adony érintésével lehetséges.

Frissítés

11:33 – A rendőrök befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést Perkáta közelében, zavartalanul haladhat tovább a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!