vádemelés

2020.10.29. 14:42

Még a gázolajat is kilopták a munkagépekből egy zámolyi telephelyen, börtönbe zárnák az elkövetőket

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik egy zámolyi cég telephelyéről 190 liter gázolajat és különböző tárgyakat tulajdonítottak el.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a terheltek 2020. január 31. és 2020. február 3. között bementek a cég telephelyére, a műhely ajtaján lévő tolóreteszt megfeszítették és onnan akkumulátort, gázolajtöltő szivattyút, valamint lánghegesztő égőszárat tulajdonítottak el összesen 55.000,- Ft értékben. A vádlottak a műhelyben parkoló mezőgazdasági munkagépek üzemanyag tartályaiból összesen 190 liter gázolajat szívtak le és tulajdonítottak el mintegy 80.000,- Ft kárt okozva.

Az ügyészség vádiratában a büntetett előéletű terheltekkel szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a sértett által előterjesztett polgári jogi igény elbírálását indítványozta – tájékoztatott Jászberényiné dr. Király Teodóra sajtószóvivő.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!