Összefoglaló

2020.06.09. 09:40

Körözött személlyel és ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megye rendőrei

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Lepsényben, a Fő utcán ellenőriztek a járőrök egy Peugeot típusú személygépjárművet és az azt vezető 27 éves enyingi lakost 2020. június 8-án délelőtt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a férfit elfogták, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

A járőrök 2020. június 8-án késő délután Gárdonyban, a Nefelejcs utcában ellenőriztek egy Peugeot típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások az 53 éves helyi lakost elfogták és mintavételre előállították. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!