segítségnyújtás nélkül elhajtott

2020.03.09. 09:39

Őrizetbe vették a Fehérvárcsurgó közelében halálos közlekedési balesetet okozó férfit

Egy 26 éves berhidai férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

police.hu

Fotó: police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 8-án 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó közelében az úttestet szegélyező árokban egy holttestet találtak. A helyszíni szemle adatai és az orvosi szakvélemény alapján az elhunyt 48 éves móri férfi közúti közlekedési baleset áldozata lett.

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszínen talált nyomok és anyagmaradványok alapján kiterjedt adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során rövid időn belül Lepsény belterületén azonosították és lefoglalták a balesetet okozó BMW típusú gépjárművet, ezzel egyidejűleg pedig elfogták a gépkocsi 26 éves berhidai sofőrjét. A férfit előállítását követően halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!