Még mindig nem érkezett hír róluk

2020.02.06. 15:15

Négy fiatalkorú lány is eltűnt Fejér megyében

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

police.hu

Forrás: police.hu

A 16 éves fiatal 2020. január 11-én kislángi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiatal lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna, vállig érő hajú, zöldesbarna szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, vajszínű pulóvert és fekete kabátot viselt – tájékoztat honlapján a rendőrség.

A fiatal a jelenlegi adatok alapján 2020. január 21-én székesfehérvári otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A lány körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű – tájékoztat honlapján a rendőrség. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Fotó: police.hu

A 14 éves fiatal 2020. január 29-én dégi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiatal lány 160 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete felsőt és piros kapucnis kabátot viselt – tájékoztat honlapján a rendőrség.

A 17 éves lány 2020. január 28-án székesfehérvári otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiatal hozzávetőleg 155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű – tájékoztat honlapján a rendőrség. Eltűnésekor fekete pólót, lila pulóvert, farmernadrágot és terepmintás kabátot viselt.

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható személyek valamelyikét felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!