rendőrkézen

2020.02.07. 16:45

Bolti tolvajokkal és ittas sofőrrel szemben kellett intézkedniük a megye rendőreinek

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Fotó: police.hu

Móron, a Rákóczi utcában ellenőriztek a járőrök egy Opel típusú személygépjárművet és annak 38 éves női vezetőjét 2020. február 6-án kora délután. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a helyi lakost elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő bevásárlóközpont munkatársai kértek rendőri segítséget 2020. február 6-án délután, mivel egy 18 és egy 48 éves férfi az üzletből különböző ruhaneműket és bizsu ékszereket próbált meg eltulajdonítani – az áruvédelmi eszközt eltávolítva – azokat a ruházatukba rejtve, az üzletből fizetés nélkül kivinni. Az egyenruhások a móri lakosokat elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!