az elmúlt 24 óra kék hírei

2019.12.09. 14:55

Közlekedési baleset, ittas sofőr és körözött személy a Fejér megyei mérleg

Közlekedési baleset, ittas vezető és egy körözött személy elfogása a Fejér megyei rendőrök 24 órás mérlege.

police.hu

Fotó: police.hu

A 8-as számú főúton, az Auchan-körforgalom felé haladt autójával tegnap éjfél körül az a 47 éves budapesti férfi, aki nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért a nagy sebessége miatt az útról letért és egy villanyoszlopnak csapódott. A balesetben a sofőrön kívül két utasa is megsérült, őket a mentők a kórházba szállították. A baleset körülményeit vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

Szintén az éjszakai órákban állították meg a megyeszékhelyen a rendőrök azt a 44 éves székesfehérvári férfit, aki autóját úgy vezette, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A sofőrt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra és a vezetői engedélye elvétele mellett büntetőeljárást indítottak ellene ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt.

A ráckeresztúri járőrök 2019. december 8-án 19 óra 30 perc körül a városban igazoltattak egy 32 éves mosonmagyaróvári férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Pápai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrök elfogták és a fogdába szállították – tájékoztat a rendőrség.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!