Szurkolásra csábít az országos verseny!

2019.06.17. 15:00

Székesfehérváron több évtizedes hagyományai vannak a tűzoltósportnak

A korábbi versenyeken egyéniben és csapatban is kiemelkedő eredményeket értek el a megyeszékhely tűzoltói.

Szanyi-Nagy Judit, SzBA

Tűzoltók országos versenyének ad helyet Fehérvár Fotó: archív

Így különösen nagy öröm és megtiszteltetés a székesfehérvári csapat tagjainak, hogy tizenegy év után ismét hazai pályán bizonyíthatnak az országos megmérettetésen. Ugyanis: június 17. és 19. között – vagyis a mai nappal kezdődően – Székesfehérvár ad otthont a XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-versenynek.

Tűzoltók országos versenyének ad helyet Fehérvár Fotó: archív

A háromnapos rendezvényen 19 megye és a főváros hivatásos tűzoltói mérik össze erejüket és ügyességüket. A csapatok június 17-én érkeznek a királyok városába. Június 18-án 7.50-kor horoglétramászással rajtol a verseny a Szent Flórián körúti tűzoltólaktanyában, majd 13 órától a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban folytatódik a 100 méteres akadályfutással. Június 19-én 8 órától (ugyancsak a Bregyó közben) a csapatok a 4x100 méteres váltóversennyel indítanak, majd 10.50-től a kismotorfecskendő-szereléssel zárják a versenyt. A futamok nyilvánosak, szurkolni egyenesen ajánlott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!