többszörös visszaeső

2019.05.07. 15:45

Szerelemféltésből farúddal verte össze az asszonyt egy sárbogárdi férfi

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a sárbogárdi férfinek a letartóztatását, aki 2019. május 2-án egy fa rúddal ütlegelte élettársát, amelynek következtében a sértett maradandó fogyatékosságot eredményező életveszélyes sérülést szenvedett.

Fejér Megyei Főügyészség

A gyanúsított a délutáni órákban a sértettel közös használatban lévő ingatlanban, szerelemféltésből eredő előzetes szóváltást követően, ittas állapotban élettársát a fején megütötte, majd egy 1 méter hosszú henger alakú fa nyéllel ütlegelte, több ütést mérve a sértett oldalára, bordáira és hasára. A sértett védekezésként kezeit felemelte, majd a férfi a bal felső karjára a rúddal további ütést mért. Az asszony az udvarra menekült, ahol a gyanúsított a fejét kézzel tovább ütötte. A sértett a bántalmazást követően autóbusszal Alapra utazott az ismerőseihez, akik mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget.

A sértett a bántalmazás következtében maradandó fogyatékosságot eredményező életveszélyes sérülést szenvedett, a lépe megrepedt, azt műtéti úton el kellett távolítani, valamint az egyik bal oldali bordája eltörött.

Az őrizetben lévő terhelt cselekményét büntetőeljárások hatálya alatt állva, mint erőszakos többszörös visszaeső valósította meg, vonatkozásában a bűnismétlés reális veszélye fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a döntés a terhelt fellebbezésére tekintettel nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!