elmúlt 24 óra

2019.05.13. 14:00

Egymás után kapták el az ittas sofőröket a Fejér megyei zsaruk!

A Fejér megyei rendőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában. Közülük kettő ellen büntetőeljárás is indult.

police.hu

Móron a Dózsa György utcában intézkedtek a járőrök 2019. május 12-én éjszaka azzal a 43 éves debreceni férfival szemben, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A sofőrt a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben ittas járművezetés elkövetése miatt.

Szintén az éjszakai órákban állították meg 2019. május 12-én Velencén a gárdonyi rendőrök azt a helyi lakost, aki autóját úgy vezette, hogy előtte alkoholt ivott. A 27 éves hölgyet a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben ittas járművezetés miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 12-én a reggeli órákban vonták intézkedés alá az autójával közlekedő 29 éves nadapi férfit. A férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és előállították a rendőrségre további mintavétel céljából, majd büntetőfeljelentést tettek ellene ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!